Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Κνωσσού και Καποδιστρίου στο Ηράκλειο όταν απορριμματοφόρο που εκτελούσε εργασίες προσέκρουσε σε πινακίδα οδικής σήμανσης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και κυκλοφοριακά προβλήματα.
Από το περιστατικό προκλήθηκε αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ για αρκετή ώρα δημιουργήθηκαν ουρές οχημάτων στους γύρω δρόμους. Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, γεγονός που αποδίδεται στο ότι εκείνη τη στιγμή δεν βρίσκονταν πεζοί στο σημείο.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται, ενώ συνεργεία έσπευσαν για την αποκατάσταση της ζημιάς και την ασφαλή επαναφορά της κυκλοφορίας.
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google
