Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου: “Καλό ταξίδι, Γιατρέ μας -Η προσφορά σου δεν θα ξεχαστεί ποτέ”

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους, ακυρώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση του Σαββάτου 8 Αυγούστου

Βαθύτατα συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τυλίσου από τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του γιατρού και συγχωριανού, Πάνου Μαματζάκη, ο οποίος υπηρέτησε την επιστήμη του με αφοσίωση και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον τόπο.

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους, σεβασμού και τιμής στη μνήμη του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου συνεδρίασε και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η τοπική κοινωνία της Τυλίσου είναι από σήμερα φτωχότερη. Ο ξαφνικός και πρόωρος χαμός του αγαπημένου μας συγχωριανού και γιατρού, Πάνου Μαματζάκη, μας έχει συγκλονίσει όλους βαθύτατα.
Αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση την επιστήμη του, έναν ενεργό πολίτη που ήταν πάντα παρών στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην κοινωνία μας και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.
Ως ένδειξη πένθους, σεβασμού και τιμής στη μνήμη του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση της προγραμματισμένης λαϊκής βραδιάς του Σαββάτου 8 Αυγούστου.
Σύσσωμο το Δ.Σ. στέκεται στο πλευρό της οικογένειάς του αυτές τις δύσκολες ώρες και εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια. Ζητάμε την κατανόηση όλων σας.
Καλό ταξίδι, Γιατρέ μας. Η προσφορά σου δεν θα ξεχαστεί ποτέ”.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου
PANORAMA
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ