Ένα ακόμα επεισόδιο καταγράφηκε στα Βορίζια, με αποτέλεσμα να υποβληθούν μηνύσεις και να υπάρξουν συλλήψεις γυναικών από τις δύο οικογένειες.
Πρόκειται για τη μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη και την κουνιάδα ενός εκ των προφυλακισμένων γιων της οικογένειας Φραγκιαδάκη.
Η αρχική μήνυση υποβλήθηκε από την κουνιάδα τη νύχτα της παραμονής της Παναγίας. Η μήνυση αφορούσε το αδίκημα της απειλής και στρεφόταν κατά της μητέρας του 39χρονου Φανούρη. Κατήγγειλε, κατά πληροφορίες, ότι η μητέρα του 39χρονου νεκρού κινήθηκε απειλητικά κατά πάνω της με το αυτοκίνητο.
Ανήμερα της Παναγίας, η μητέρα Καργάκη συνελήφθη, ενώ με τη σειρά της υπέβαλε και εκείνη μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Έτσι, ακολούθησε και η σύλληψη της έτερης γυναίκας από την πλευρά της οικογένειας Φραγκιαδάκη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφέθηκαν ελεύθερες και θα δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Η όλη κατάσταση, πάντως, ανησυχεί τις αρμόδιες Αρχές, καθώς η ένταση δεν λέει να εκτονωθεί.


