Στο Γ΄ Νεκροταφείο στη Νίκαια, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή του Γιώργου Μαζωνάκη, βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του τραγουδιστή.
Ο υπουργός Υγείας εξέφρασε παράλληλα τη συγγνώμη του για τα λάθη και τις παραλείψεις του «συστήματος», αναφερόμενος στην υπόθεση που αφορά τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή.
«Με την αυτοπρόσωπη παρουσία μου θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη, τη συγγνώμη που το σύστημα δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει από κάτι άσχημο», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα πρέπει να βρούμε τα κενά του συστήματος. Πρέπει να βρούμε τι έχει πάει στραβά», κατέληξε.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, ενώ η υπόθεση του θανάτου του βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας.
Πηγή: npress.gr
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google


