“Φάουλ” στη Βουλή με αναφορές στις γηπεδικές εμφανίσεις- πυρά Κωνσταντοπούλου προς Ανδρουλάκη

«Εγώ δεν ήμουν πρόεδρος στον Παναθηναϊκό όπως ο πατέρας σας»

Νέα ένταση στη Βουλή, με αφορμή αυτή τη φορά… έναν αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφερε στη συζήτηση την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά στις εξέδρες του Telekom Center Athens, αφήνοντας αιχμές για τις σχέσεις κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κοινή παρουσία των δύο πολιτικών με τον τρόπο που ασκείται η αντιπολίτευση, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η σχετική συνύπαρξη των Ανδρουλάκη και Σχοινά στις εξέδρες είχε καταγραφεί μετά την έντονη κοινοβουλευτική αντιπαράθεσή τους.

Κωνσταντοπούλου: «Αντιπολίτευση σημαίνει να αντιπαρατίθεσαι»

«Αντιπολίτευση σημαίνει να αντιπαρατίθεσαι σθεναρά και αληθινά, όχι για τα μάτια και μετά να πηγαίνεις να δεις μπάλα», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά. Η αναφορά της προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απάντησε με αναφορά στον πατέρα της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και την παλαιότερη σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

«Εγώ δεν ήμουν πρόεδρος στον Παναθηναϊκό»

«Εγώ δεν ήμουν πρόεδρος στον Παναθηναϊκό όπως ο πατέρας σας», απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η παρουσία του στο γήπεδο δεν είχε πολιτική διάσταση, εξηγώντας ότι «δεν καθορίζω ποιοι κάθονται δίπλα μου, ούτε μακριά μου, ούτε κοντά μου. Δεν έχω ειδική σχέση με τις διοικήσεις. Πάω ως απλός φίλαθλος και κάθομαι στη θέση μου».

Όπως εξήγησε, η θέση του δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά ήταν αποτέλεσμα συγκυρίας και δεν έκρυβε κάποιο πολιτικό μήνυμα.

Θεοδωρικάκος: «Η επιλογή σας να στοχοποιείτε οικογένειες είναι ναζιστική»

«Υπάρχει η σοβαρή συζήτηση υπάρχει και ο χώρος του παραλογισμού. Η επιλογή σας να στοχοποιείτε οικογένειες είναι ναζιστική. Δεν σας επιτρέπω να αναφέρεστε στον γιό μου. Να μάθετε να σέβεστε τον θεσμό της οικογένειας και της στοιχειώδους ευπρέπειας. Σας αφήνω στον αριστοφασισμό σας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε «Ναι αφήστε με! Ας μιλήσουν οι σοβαροί. Τα αγόρια!»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συνέχισε «δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε. Σοβαροί είναι και οι άνδρες και οι γυναίκες. Δεν ρυθμίζει το φύλο την σοβαρότητα. Αφήστε μας να συνεχίσουμε τον πολιτικό διάλογο που είχαμε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ UNESCO
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ