Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στην επικράτηση στο Γάζι ο Ρωμανός
Δεύτερη σερί ήττα για τον Αλμυρό που γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του 0-2 , από τον πολύ καλό Ρωμανό που είχε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο που πέτυχε και τα δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών που ήταν αρκετά για να φύγει με το τρίποντο από το Γάζι.
Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Μαυρομάτης και Μπάμπης σε ένα ματς όπου εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, είχαν την ουσία και έφτασαν δίκαια στη νίκη.
Από την πλευρά του ο Αλμυρός κυρίως στην επανάληψη έψαξε το γκολ, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη μείωση του σκορ και να μπει και πάλι στο παιγνίδι.
Στο 5′ είδαμε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Παχάκη να κάνει την κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Κόκκινος Α. έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει και πάλι εκτός.
Η τρίτη προσπάθεια του Ρωμανού στο ματς ήταν και η… φαρμακερή με τον Μαυρομάτη να ανοίγει το σκορ στο 17′!
Ο σκόρερ μετά από πάσα του Κόκκινου, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1!
Σαν να μην έφτανε αυτό πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Μπάμπη μετά από έξοχη πάσα του Τρυφίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Γαλανάκη για το 0-2!
Στο 26′ ο Ανωγειανάκης έκανε την εκτέλεση φάουλ με τον Κασσωτάκη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καστελλιανάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει με τον Μπάμπη να τον προλαβαίνει πριν σκοράρει και να κερδίζει το φάουλ!
Στο 28′ ο Κόκκινος Α. έκανε την προβολή μετά από φάουλ του Μαυρομάτη με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου στο ματς ο Αλμυρός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Φρόκου, με τον διαιτητή να λέει “παίζεται”.
Στο 40′ ο Λαδιανός έχασε μοναδική ευκαιρία για τον Ρωμανό καθώς αστόχησε από θέση τετ-α-τετ.
Τέσσερα λεπτά μετά ο Μαυρομάτης έκανε το σουτ με τον Γαλανάκη να αποκρούει και να κρατάει το 0-2!
Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Αλμυρό με τον Κόκκινο Ι. να σουτάρει, η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Κασσωτάκη.
Στο 56′ ο Απλαδάς έκανε την κεφαλιά από κοντά με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, ενώ ο Αλμυρός διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή σε αυτή την φάση!
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καστελλιανάκης από θέση τετ-α-τετ δεν πλάσαρε, όπως θα έπρεπε μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποτέλεσμα να χαθεί και αυτή η ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Εγγλέζος και Απλαδάς προσπάθησαν να απειλήσουν στο 71′ με τα σουτ τους να κοντράρουν και να μην καταλήγουν στην εστία.
Τρία λεπτά αργότερα ο Φουντής έκανε το σουτ με τον Κασσωτάκη να μπλοκάρει.
Στο 78′ μετά από ωραία μακρινή μπαλιά του Παχάκη, ο Ζούζουλας έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Γαλανάκη να διώχνει σε κόρνερ!
Ο Αλμυρός στο 88′ ζήτησε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής με τον διαιτητή να λέει “παίζεται”.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση άξια αναφοράς με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος.
Συνθέσεις:
Αλμυρός: Γαλανάκης, Φουντής (83′ Αλιάι), Σαρρής (78′ Ανδρεαδάκης), Παπουτσιδάκης, Φρόκου, Ζερβός (46′ Εγγλέζος), Σκουτέλης (46′ Κόκκινος Ι.), Καστελλιανάκης, Ανωγειανάκης, Απλαδάς, Κόκκινος Ν. (68′ Σχοιναράκης)
Ρωμανός: Κασσωτάκης, Γκιούνγκα, Λαδιανός (75′ Ζούζουλας), Τρυφίδης (90′ Γρηγορίου), Κοκαράκης, Κόκκινος Α. (75′ Πλατοκούκης), Μπάμπης (82′ Σπαθαράκης), Γιακουμάκης, Μαυρομάτης, Κουτσογιαννάκης, Παχάκης












