Ξεφάντωσαν μικροί και μεγάλοι στα «Μελισσάκια»

Petite Perle 300×250

Όλα από νωρίς ήταν έτοιμα στο Βρεφονηπιακό Σχολείο -Νηπιαγωγείο "ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΜΑΣ", στη Διός 7 στην Αμμουδάρα όπου είχε φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Μαρούση-Μακριδάκη με το έμπειρο διοικητικό και διδακτικό προσωπικό της είχαν φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για περάσουν σε όλους το πνεύμα των Χριστουγέννων που  εκτός την αγάπη, την αλληλεγγύη και το συναίσθημα ανέσυρε από το σεντούκι της ψυχής μας το παιχνίδι, το γέλιο και την ανεμελιά που έχουν δικαίωμα και ανάγκη, όχι μόνο τα παιδιά αλλά και εμείς οι μεγάλοι.

Τα παιδιά, που ήταν και οι πρωταγωνιστές της ημέρας διασκέδασαν σε κάθε σπιτάκι με διαφορετική-χαρούμενη-χιουμοριστική δράση ενώ γέλασαν με τα αστεία του ξωτικού που τα μετάφεραν στον κόσμο της σοκολάτας.

Επίσης τραγούδησαν τα κάλαντα και χόρεψαν στους ρυθμούς που έδινε ο Ανδρέας Παπαδάκης  που ήταν στα πλήκτρα και ένιωσαν την αγάπη, την αγκαλιά και τη ζεστασιά της γιορτινής  κυψέλης στα Μελισσάκια.

Και φυσικά υπήρχε πλούσιος μπουφές για τα παιδιά και τους γονείς τους που είχε επιμεληθεί με πολύ κέφι και μεράκι όπως πάντα η Κούλα Ρεράκη-Παπαδάκη.

Να αναφέρουμε ότι υπήρχε στον προαύλιο χώρο κινητή μονάδα αιμοδοσίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη με το σύνθημα  «Δίνω αίμα, σώζω ζωή».

Τέλος, έγινε συλλογή τροφίμων  για τα παιδικά χωριά SOS Κρήτης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κ.Μαρία Μακριδάκη-Μαρούση που έδειξε και με αυτή την πετυχημένη εκδήλωση την ευαισθησία που πρέπει να δείχνουμε προς το διπλανό μας που έχει ανάγκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ