Από λάθος συννενόηση η αναβολή

Petite Perle 300×250

Τη δική του εκδοχή καταθέτει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μανώλης Παπαδομανωλακης για την αναβολή της εκδήλωσης hip-hop του πολιτιστικού συλλόγου Γαζίου στην πλατεία του Δημαρχείου:

Μετά από μια λάθος συνεννόηση, προέκυψε το πρόβλημα με τα ηχητικά, στη πλατεία του Δημαρχείου. Η ομάδα hip-hop έδωσε τελικά την παράσταση στο κτίριο που στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος. Παρά τις προσπάθειες για λύση από τον σύλλογο, τον επιχειρηματία και μένα.

Στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου συνομίλησα με τους γονείς των παιδιών για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, και παρακολούθησα την παράσταση. Στα παιδιά και στους γονείς τους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και στον σύλλογο!

Φέτος είναι πρώτη χρονιά, που υπάρχει πρόγραμμα εκδηλώσεων για την περίοδο των γιορτών. Δίνεται η δυνατότητα στους δημότες και στα παιδιά τους, να τις παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετέχουν στη διαμορφωμένη σε Λούνα Παρκ πλατεία.

Ζητούμε την κατανόηση για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, που νομίζω δεν αναιρούν την συνολική προσπάθεια του καταβάλλεται από το Δήμο και τους Συλλόγους.

Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών που με άκουσαν.

Παπαδομανωλάκης Μανώλης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ