Η εικαστικός Άννα Κτιστάκη από τη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για τη δουλειά της δημιούργησε η εικαστικός Άννα Κτιστάκη από τη Ροδιά για τη δουλεία της τις Άγιες μέρες που διανύουμε και σας το παρουσιάζουμε.

Ακολουθεί ένα βιογραφικό όπως η ίδια μας έστειλε για να τη γνωρίσετε καλύτερα και υπάρχουν αναφορές στην Τέχνη που όμως μας εξηγεί είναι ένα ψέμα που μας βοηθά να ανακαλύψουμε την αλήθεια.

ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΑΝΝΑ Εικαστικός Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ροδιά του Δήμου Μαλεβιζίου όπου και εξακολουθώ να διαμένω. Μεγάλωσα κοντά στη θάλασσα της οποίας η ομορφιά συνεχώς με συναρπάζει και με εμπνέει.

Πάντα με γοήτευε το να μπορώ με ταπεινά και ευτελή υλικά να φτιάξω μία κατασκευή, ένα στολίδι ή ένα πίνακα. Η ελευθερία στην έκφραση και τη δημιουργία, το παιχνίδι με τα χρώματα και τα υλικά, το «ταξίδι» με τις ιδέες και την υλοποίησή τους, μου εξάπτουν τη φαντασία και με ωθούν να αξιοποιώ δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μου.

«Η Τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθά να ανακαλύψουμε την αλήθεια», έλεγε ο μεγάλος ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο. Εμείς στον καιρό της κρίσης εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε με οδηγό την Τέχνη σε ένα ταξίδι φαντασίας και δημιουργικότητας, «ξυπνώντας» τις αισθήσεις και το μυαλό μας.

Η Τέχνη ισορροπεί καταστάσεις, συναισθήματα, είναι τα θέλω σου και ένα ισχυρό έρμα στους στυγνούς καιρούς που ζούμε.. Προσωπικά εύχομαι καλή αρχή σε αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ