Το τελικό πρόγραμμα εορτασμού των Θεοφανίων

Με τη δέουσα επισημότητα θα πραγματοποιηθούν στις ακτές και τους οικισμούς του Δήμου Μαλεβιζίου οι τελετές Αγιασμού των υδάτων την ημέρα των Θεοφανίων, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Αγιασμών:

·         Αμμουδάρα, ώρα 10:30 (ανατολικά του ξενοδοχείου Santa Marina)

·         Γάζι, Άγιος Παντελεήμων Κολυβά, ώρα 10:30 (πισίνα παιδικού σταθμού Παραμύθι)

·         Λυγαριά, ώρα 10:30

·         Κρουσώνας, ώρα 11:00 (στη κεντρική δεξαμενή)

·         Λιμανάκι Παντάνασσας, ώρα 11:00

·         Παλαιόκαστρο, ώρα 11:45

·         Αγία Πελαγία, ώρα 12:00

·         Φόδελε, ώρα 12:00 (στο ποταμάκι του οικισμού)

·         Μαδέ, ώρα 12:30

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τον Αγιασμό στο λιμανάκι της Παντάνασας, παράλληλα με την καθιερωμένη γιορτή και το κέρασμα από τον σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης από τον Δήμο Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Βαγγέλη Μανουρά (ιδιοκτήτη θαλασσίων σπορ στην Αμμουδάρα) και του Μανώλη Παπαδάκη (ιδιοκτήτη ρυμουλκών σκαφών) για την πολύχρονη συμβολή τους σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, καθώς και την προσφορά τους σε κοινωνικές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί απ' όλους τους φορείς του λιμανιού, δράση συγκέντρωσης χρημάτων για ένα 14χρονο παιδί που πρέπει να μεταφερθεί στη Γερμανία για μια εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι. Η δράση θα περιλαμβάνει την πώληση ημερολογίων του 2019 τα οποία εκτυπώθηκαν από τον σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων με την βοήθεια χορηγών, με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ