Με μεγαλοπρέπεια γιόρτασαν τον Άγιο Αντώνιο στο Καμαράκι

Petite Perle 300×250

Με κάθε επισημότητα γιόρτασαν οι κάτοικοι στο Καμαράκι τον Άγιο Αντώνιο και ειδικά την παραμονή στον Εσπερινό κατακλύσθηκε το γραφικό εκκλησάκι από κόσμο. Εδώ να τονίσουμε ότι έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση εντός και εκτός του ναού και η εικόνα που παρουσιάζει είναι εντυπωσιακή.

Ο εφημέριος πατήρ Νικόλαος Σταυρουλάκης είχε την ευθύνη και ευχαρίστησε όσους συνεισέφεραν, είτε οικονομικά, είτε με προσωπική εργασία.

Στο συγκεκριμένο χώρο παλαιότερα γινόταν μεγάλο πανηγύρι κάθε τέτοια μέρα, αφού έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου ο δρόμος χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους του Μυλοπόταμου για Ηράκλειο και υπήρχε μεγάλη κίνηση.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο μεγάλος βράχος που στέκεται επιβλητικά δίπλα στο εκκλησάκι και σύμφωνα με την παράδοση ο Άγιος Αντώνιος ήταν αυτός που με τα χέρια του  τον συγκράτησε για να μείνει ανέπαφος  ο ναός.

Τον Εσπερινό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης που συνοδευόταν από τους Μανόλη Παπαδομανωλάκη, Γιάννη Ντουλάκη και Ματθαίο Μανιούδη.

Επίσης στο Καμαράκι βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Καλλέργης με το Μιχάλη Ξυλούρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Ελένη Βατσινά.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε ζεστό τσάι και στο τέλος βραστό κρέας με μακαρόνια.

Πραγματικά όλα ήταν τέλεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους κατοίκους του Καμαρακίου.

Οι Μανώλης Δασκαλάκης και Αντώνης Στρατήγης ήταν οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν από ένα αρνί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ