Έρχεται η Ένωση Αλμυρού Μαλεβιζίου!

Petite Perle 300×250

Δείχνουν να συμφωνούν τα σωματεία πλην του ΠΑΟ Κρουσώνα

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Μαλεβιζίου η δεύτερη σύσκεψη των σωματείων για την ενιαία ομάδα του Μαλεβιζίου.

Τελικά, η πρόταση που δείχνει να κερδίζει έδαφος και κατατέθηκε από τον πρόεδρο της Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, αφού άκουσε τις απόψεις όλων των σωματείων, είναι η νέα ομάδα να λέγεται "Ένωση Αλμυρού Μαλεβιζίου", με έδρα το γήπεδο Αλμυρού.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αλμπαντάκης δήλωσε ότι προτίθεται να συνδράμει οικονομικά με το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, αφού ακούσει το πλάνο του Αντώνη Παπαδάκη.

Με αυτή την πρόταση έδειξαν να συντάσσονται όλα τα σωματεία πλην του ΠΑΟ Κρουσώνα, που όμως δεσμεύτηκε να δώσει το παρών στην τελική, όπως δείχνουν τα πράγματα, συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7, στο δημαρχείο στο Γάζι.

Ο Πρόεδρος της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης δεσμεύτηκε να φέρει την τελική του πρόταση για την δημιουργία της νέας ομάδας μαζί με μία οικονομοτεχνική μελέτη που θα παρουσιάσει σε όλα τα σωματεία και θα αποσκοπεί στο να αποδείξει την βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Όλα τα σωματεία έδωσαν το παρών με μοναδικούς απόντες τον ΟΦΑΜ και το Άλογο Μαλεβιζίου,τα οποία δεν είχαν εκπρόσωπο. Το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό, με την κάθε ομάδα να παραθέτει την ιδέα της, με το μοναδικό "αγκάθι" να είναι η ονομασία της ενιαίας ομάδας αλλά και τον ΑΦΜ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε την θέση της κάθε ομάδας που έδωσε το παρών στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου "Ανδρέας Γ. Καλοκαιρινός".

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα, μετά από διοικητικό συμβούλιο παρουσίας και των 15 ατόμων της διοίκησης, αποφασίστηκε ομόφωνα, την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην διάθεση της ενιαίας ομάδας, αλλά το ΑΦΜ του ΠΑΟΚ δεν παραχωρείται. Πρόταση για ονομασία είναι το "Μαλεβιζιακός" ή "Αθλητική Ένωση Μαλεβιζίου".

Η Τύλισος, στο συμβούλιο που πραγματοποίησε υπήρξε ομόφωνη στήριξη στο εγχείρημα αυτό, παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις της, αλλά όχι το ΑΦΜ της. Τα χρώματα που πρότεινε ο κ. Κουβίδης για την ενιαία ομάδα είναι το άσπρο και το μπλε (τα εθνικά χρώματα). Η πρόταση της Τυλίσου για την έδρα είναι το γήπεδο του Αλμυρού, με το Δ.Σ. που προτάθηκε να είναι ενδεκαμελές.

Ο Αλμυρός, χαιρέτησε από την πλευρά του την πρωτοβουλία του Αντώνη Παπαδάκη. Στο 9μελές συμβούλιο των "πορτοκαλί" ψηφίστηκε και αποφασίστηκε να παραχωρήσει τον ΑΦΜ, μονάχα εάν το όνομα της ενιαίας ομάδας περιλαμβάνει και αυτό του Αλμυρού, πχ. "Αλμυρός Μαλεβιζίου". Επίσης, ζήτησε στην διοικητική δομή της ενιαίας ομάδας ένα μέρος της τάξης του 60% να είναι από τον Αλμυρό.

Η Ροδιά, από την πλευρά της, δεν είχε ζήτημα ΑΦΜ καθώς αγωνίζεται σε πιο χαμηλή κατηγορία. Η ονομασία που παρέθεσαν οι άνθρωποι της Ροδιάς, ήταν "Μαλεβιζιακός" ή "Αθλητική Ένωση Μαλεβιζίου".

Ο Μαραθώνας, παραχωρεί το όνομα και το ΑΦΜ του, σε περίπτωση που η ονομασία της ενιαίας ομάδας θα είναι "Μαραθώνας Μαλεβιζίου". Ωστόσο, παραχωρεί τις εγκαταστάσεις της προς χρήση, ενώ για τον σχηματισμό Διοικητικού Συμβουλίου, από την ομάδα των Καλεσών χρησιμοποίησαν την εξής ατάκα «όλοι ίσοι στο Δ.Σ.». Χρώματα για την ομάδα παρέθεσαν και στον Μαραθώνα το άσπρο με το μπλε, ενώ σήμα του σωματείου πρότειναν το σήμα του Δήμου Μαλεβιζίου. Ενώ, για τις ακαδημίες η πρόταση ήταν μία ακαδημία ανά χωριό κάτω από την ομπρέλα της ενιαίας ομάδας.

Η Δαμάστα, της οποίας την θέση έθεσε προς συνομιλία ο Αντώνης Παπαδάκης, πρότεινε την ονομασία "Ένωση Αλμυρού Μαλεβιζίου" με έδρα το γήπεδο του Αλμυρού. Τα περισσότερα σωματεία εμφανίστηκαν θετικά σε αυτό το όνομα με μοναδική ομάδα που είχε ενστάσεις να είναι ο ΠΑΟΚ.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ