Με Ανδρέα Στρατήγη την νίκη ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Αγχωτική εντός έδρας νίκη πέτυχε στο γήπεδο του ο Αλμυρός, νικώντας με 1-0 την Τριτωνία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι "πορτοκαλί" με αυτόν τον τρόπο συνέχισαν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στον Ζαρό στην έδρα των Μεσσαριτών.

Στο 1ο λεπτό καταγράφτηκε η πρώτη στιγμή για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Στρατήγη Α., να καταλήγει άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ από μακριά του Μπέρκη. Πέντε λεπτά αργότερα κεφαλιά Ανδρέα Στρατήγη στην αγκαλιά του Πουλάκη.

Με την συμπλήρωση 24' λεπτών κεραυνός του Απλαδά έξω από την περιοχή με την μπάλα να "τραντάζει" το δοκάρι.

Στο 35' σημαντική στιγμή για την Τριτωνία με το σουτ από πολύ καλή θέση του Φραγκιαδάκη να καταλήγει στην αγκαλιά του Γεωργίου.

Αμέσως μετά στην αντεπίθεση ο Αλμυρός "φώναξε" για πέναλτι του Πουλάκη πάνω στον Απλαδά.

Τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με την κεφαλιά του Νικολακούλη να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 9ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, φάουλ από πολύ καλή θέση για τον Μπέρκη με την εκτέλεση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή να φεύγει άουτ. Στο 57' σουτ του Πρικάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την Πουλάκη πολύ δύσκολα να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

65ο λεπτό παράλληλη του Ανδρέα Στρατήγη στον Απλαδά και αυτός σούταρε λίγο άουτ. Αμέσως μετά δυνατό σουτ του Μπέρκη με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Α. Στρατήγης έληξε τον γόρδιο δεσμό για τον Αλμυρό! Πανέμορφη σέντρα του Μπερκη με τον έμπειρο φορ να είναι ο αποδέκτης και με όμορφη κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του, γράφοντας το 1-0!

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Γαζίου να παίρνει το τρίποντο και να συνεχίζει με καλή ψυχολογία το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικητόπουλος, Καρυωτάκης, Κλάδος, Σεληνιωτάκης, Νικολακούλης, Απλαδάς (78' Παπαδόπουλος), Πρικάκης, Στρατήγης Α. (89' Αγαπάκης), Μπέρκης (85' Μεντουδάκης), Στρατήγης Π. (66' Σακλαμάκης)

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Φτυλάκης (78' Κουκάκης), Καργιωτάκης, Μιχελινάκης, Μπαλάφας, Σαξώνης, Βανγκέλι, Ντραγκότι (63' λτ. Στεφανάκης), Φραγκιαδάκης, Μωραίτης, Στρατιδάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ