Με δυσκολία κέρδισε ο Μαραθώνας το Λίντο 2-1

Petite Perle 300×250

Χωρίς να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Μαραθώνας κέρδισε το Λίντο την 20η αγωνιστική της Α2 με 2-1 και επέστρεψε στις νίκες.

Στο 6' σουτ από τον Λουμπάκη μακριά από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 8' ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ για τον Μαραθώνα μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0. Στο 24' ο Τσαφαντάκης θα κάνει το 1-1 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να πηγαίνει δοκάρι και μέσα. Στο 29' ο Δίπλας θα βρει το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 36 ήρθε η σειρά του Τσαφαντάκη να εκτελέσει απευθείας φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38' γλυκιά σέντρα από τα πλάγια από τον Δίπλα ο Ουζουνής θα κάνει την προβολή αλλά θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 42' από πολύ πλάγια ο Λυκούδης θα κάνει σέντρα σουτ, θα κρεμάσει τον Χατζηνικολάου και θα κάνει το 2-1 για τον Μαραθώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις και ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός. Στο 55' ωραία ατομική από τον Λουμπάκη που πέρασε τρείς παίκτες σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 80' δυνατό σουτ από τον Μάτσα λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Χατζηνικολάου. Στο 92' πήγε να γίνει η ισοφάριση με σουτ του Μανιά απ' έξω από την περιοχή, απέκρουσε με υπερένταση ο Κασσωτάκης.


Συνθέσεις

Μαραθώνας: Κασσωτάκης, Ρογδάκης(46 Ρογδιανάκης), Πασσάς, Κατσουλάκης, Ουζουνής, Δίπλας, Σταματάκης, Λυκούδης, Λουμπάκης(78' Κοσκινάς), Μάτσα, Ξυλουράκης(85' Κοτζαγιώτης)

Λίντο: Χατζηνικολάου, Δροσάτος, Κυριακάκης(77' Τσαφαντάκης), Παχάκης, Χριστοφής, Μηλιαράκης, Τσαφαντάκης, Παπαδάκης(86' Μανιάς), Λιανέρης(64 Γκιαουράκης), Ζηδιανάκης(70' Παπαδάκης), Λιακάκης


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ