Με «σπασμένα» φρένα ο Αλμυρός, πέρασε και από τα Μάλια!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Τρένο ο Αλμυρός, πέρασε και από την έδρα του ΠΑΝΟΜ! Για την 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ η ομάδα του Γαζίου πέρασε από τα Μάλια με 0-1, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στον δεύτερο γύρο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη έβαλαν τέλος στο θετικό σερί που ειχε ο ΠΑΝΟΜ, συνεχίζοντας το δικό τους στις 6 αγωνιστικές με αήττητο.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Ηρακλής Απλαδάς στο 83ο λεπτό με όμορφο τρόπο που διαμόρφωσε το 0-1, με τους «πορτοκαλί» να έχουν καλή απόδοση και να φεύγουν από τα Μάλια με το τρίποντο.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΝΟΜ ολοκλήρωσε με 10 ποδοσφαιριστές την αναμέτρηση, καθώς ο Δαριβιανάκης αποβλήθηκε στο 91ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Δαριβιανάκης, Διαμαντάκης, Σχοιναράκης, Μυλωνάς, Μαυρίδης, Συσκάκης, Κατσούλης, Καργιωτάκης (83′ Πρωτογεράκης), Μανιαδής, Τζανάκης

Αλμυρός: Γεωργίου, Νικολακούλης (80′ Νικητόπουλος), Καρυωτάκης, Κανδηλάκης, Σεληνιωτάκης, Μεντουδάκης, Στρατήγης Π., Πρικάκης, Στρατήγης Α., Μπέρκης (85′ Κλάδος), Απλαδάς (90′ Κουκσόφ)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ