Ένας εντυπωσιακός Μαραθώνας το διπλό στο Πανεπιστήμιο

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Εξαιρετικός ήταν ο Μαραθώνας στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, εκεί όπου επικράτησε με 0-3 του Δία στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ, παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Κώστα Φιλοξενίδη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9ο λεπτό ο Κώστας Δερμιτζάκης με πανέμορφο σουτ πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Καλεσών γράφοντας το 0-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν σε υψηλό τέμπο χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 35' σουτ του Ντραγκότι για τον Δία πέρασε άουτ, ενώ στο 42' ο πανέμορφος ομαδικός συνδυασμός του Μαραθώνα είχε τελικό αποδέκτη τον Δερμιτζάκη που πλάσαρε με τον Μπανασάκη να διώχνει με τις γροθιές.

Στο 49' πανέμορφη σέντρα από τα αριστερά του Νταντουτάκη προς τον Ρομπάκη που κατέβασε την μπάλα, κάνοντας το δυνατό τελείωμα για να κάνει το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρομπάκης κέρδισε πέναλτι, με τον ίδιο να το εκτελεί, ευστοχώντας για να γράψει το τελικό 0-3.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, ο Μαραθώνας "εσβησε" τις μηχανές και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Δοκάρι για τον Δία είχε στο 70ο λεπτό ο Κεγιαδάκης με δυνατό σουτ, με το 0-3 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΣ: Μπανασάκης, Κυπαράκης, Πίτης, Φραγκιαδάκης (67' Τουλάκης), Γούργουλας, Ανδρεαδάκης, Μαγάκης, Καπιζιώνης (65' Καμπανής), Κεγιαδάκης, Τζιριντάνης, Ντραγκότι (65' Καστρινός)

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Ντανουντάκης, Ρογδάκης, Σταματάκης, Ουζούνης, Δίπλας (85' Ρουμπάκης), Ξυλουράκης (46' Βιτσαξάκης), Μάτσα, Λουμπάκης, Δερμιτζάκης (65' Κοτζαγιώτης), Ρομπάκης (79' Νεοπαυλάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ