Κέρδισε η εμπειρία (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

Οι "Μέλισσες" πρώτες στο 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού του Δήμου Μαλεβιζίου

Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο, δηλώνει η ομάδα Μέλισσες που ήταν και η πρώτη ομάδα που είχε την ιδέα να φέρει το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Γάζι το 2014 και κέρδισαν πάλι τον τίτλο το 2016.

Με την ικανοποίηση και τη χαρά της νίκης η ομάδα Μέλισσες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις:

"Είναι μία πολύ καλή ομάδα που ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον", δήλωσε περήφανος για την ομάδα του ο κ. Μενέλαος Σκουλούδης.

"Ο Σύλλογος Γυναικών "Μέλισσα" διοργάνωσε για πρώτη φορά το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού το 2014 και είχαμε τη χαρά και την ιδέα να φέρουμε το παιχνίδι στο Δήμο Μαλεβιζίου.Έκτοτε μας ακολούθησαν πολύ καλές ομάδες. Το 2016 κερδίσαμε για ακόμη μία φορά και σήμερα πάλι είμαστε νικητές του 6ου Κυνηγιού του Δήμου Μαλεβιζίου. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα κερδίζει. Έχει ομάδα σκέψης, ομάδα δράσης με απίστευτα και αξιόλογα παιδιά", δήλωσε η κ. Βάσω Απλαδά.

Κλείνοντας, ο κ. Μενέλαος Σκουλούδης συνεχάρη τη διοργανώτρια ομάδα, τονίζοντας "πρέπει να πούμε ένα μεγάλο στην ομάδα που οργάνωσε το παιχνίδι. Ήταν άψογη η οργάνωση, Ήταν πολύ καλά στημένοι οι γρίφοι και τους εύχομαι καλή επιτυχία για του χρόνου".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ