Συναντήθηκαν για τα προβλήματα του Παλαιοκάστρου

Petite Perle 300×250

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου, ο Πρόεδρος και μέλη του συλλόγου, συναντήθηκαν σήμερα 12/3/2019, στην παραλία του Παλαιοκάστρου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο της κοινότητας Ροδιάς κ. Γιάννη Στρατάτη και τον υποψήφιο βουλευτή κ. Ανδρέα Στρατάκη.

Είδαν από κοντά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα στην παραλία, συζητήθηκε το θέμα των δρόμων και λοιπών προβλημάτων (είτε πάγιων, είτε όσων προκλήθηκαν λόγω των σφοδρών καιρικών φαινομένων). Λάβαμε την διαβεβαίωση από τον κ. Σαλούστρο για την λύση εντός του Απριλίου, όσο αφορά την επιδιόρθωση της παραλίας, των λακκουβών των δρόμων και τον καθαρισμό τους.

Παράλληλα, μετά από τα πολλαπλά αιτήματα του συλλόγου καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, ο κ. Σαλούστρος ανανέωσε την δέσμευση του Δήμου για ανάπλαση της παραλίας, για τα ασφαλτικά έργα αλλά και για την εύρεση κονδυλίων ως προς τα αντιπλημμυρικά και αποχετευτικά έργα, που χρόνια τώρα αποτελούν το κυρίαρχο ζήτημα του οικισμού μας. Έργα για τα οποία εξέφρασαν την στήριξή τους και ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς κ. Γ. Στρατάτης, και ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ανδρέας Στρατάκης.

Αναμένουμε τις πράξεις και τις πρωτοβουλίες για τα παραπάνω και υποσχόμαστε την αμέριστη βοήθεια μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ.

Φωτογραφίες από την κακοκαιρία που έπληξε φέτος το Παλαιόκαστρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ