Ακάθεκτος συνέχισε ο Μαραθώνας, 3-1 το Αθλόπολις

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μαραθώνας, αφού επικράτησε με 3-1 του Αθλόπολις στο γήπεδο των Καλεσών για την 27η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο εξαιρετικός Γιάννης Ρομπάκης σημειώνοντας χατ-τρικ!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση και μόλις στο 8ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Όμορφο γκολ για τον Μαραθώνα με τον Δίπλα να κάνει την σέντρα τον Κοτζαγιώτη μια πανέμορφη ασσίστ πάρε-βάλε στον Ρομπάκη με τον τελευταίο σε κενή εστία να κάνει το 1-0. Στο 14' σωτήρια απόκρουση του Σταματάκη σε κόρνερ, στο τετ-α-τετ με τον Μάτσα. Στο 36ο λεπτό καλή προσπάθεια από τον Μανιά και σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού η μπάλα έφυγε άουτ. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέσι από καλό σημείο αρκετά ψηλά και άουτ η μπάλα.

Στην επανάληψη, ο Μαραθώνας βρήκε και δεύτερο τέρμα. Με την συμπλήρωση 53' λεπτών ο Ρομπάκης από κοντά έγραψε το 2-0 με το Αθλόπολις να διαμαρτύρεται για μη υπόδειξη φάουλ του διαιτητή στην αρχή της φάσης. 65ο λεπτό πανέμορφη ομαδική προσπάθεια από πλευράς γηπεδούχων με τον Ρομπάκη από πολύ καλή θέση να πλασάρει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου στο παιχνίδι, καθώς μετά από όμορφη αντεπίθεση, ο Σαμόλης πέρασε την πάσα του Λούσι ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με το τέρμα, όμως "έσπασε" την μπάλα στον Μανιά και αυτός σε κενή εστία έγραψε το 2-1. Στο 77' τρομερή επέμβαση του Σταματάκη στην κοντινή προβολή του Ρομπάκη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Σταματάκης απέκρουσε δύσκολα το τετ-α-τετ του Ρομπάκη.

Το τελικό 3-1 για τον Μαραθώνα, διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ρομπάκης, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα των Καλεσών να συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση και στόχος πλέον είναι το απόλυτα στα επόμενα τρία ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Νταντουτάκης, Ρογδάκης, Ουζούνης, Σταματάκης (63' Πασσάς), Μάτσα, Κοτζαγιώτης (46' Βιτσαξάκης), Λυκούδης, Λουμπάκης, Δίπλας, Ρομπάκης (88' Νεοπαυλάκης)

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Σταματάκης, Τζούλι, Βόντας, Λέσι, Καπελώνης, Λούσι, Σαμόλης, Μεχίλη, Κόκκινος, Μανιάς (73' λτ. Στέφας), Ζέκιο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ