Τιτάνια η προσπάθεια των λιμενικών των Λινοπεραμάτων για την αποφυγή θαλάσσιας ρύπανσης (βίντεο)

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα μεγάλο αγώνα έδωσαν χθες οι άνδρες του Λ.Τ Λινοπεράματων που εφάρμοσαν άμεσα μετά την φωτιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ το σχέδιο της αντιρυπαντικής προστασίας, στο οποίο έχουν άρτια εκπαίδευση καθώς γίνονται συνεχείς ασκήσεις τα τελευταία χρόνια.

 Στην περιοχή έσπευσαν το σκάφος ΠΛΣ 119,  το ρυμουλκό επιφυλακής καθώς και δυνάμεις από το Α’Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων.

Η πρώτη ενέργεια των Λιμενικών Αρχών ήταν να στήσουν αντιρυπαντικό φράγμα στη θαλάσσα. Ανάλογες ενέργειες έγιναν και στην ακτή.

Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με το διοικητή Μενέλαο Δαφέρμο.

O ίδιος έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωση:  “Άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποφυγή ρύπανσης της θάλασσας από το περιστατικό στη ΔΕΗ Λινοπεραμάτων , που από καθαρή τύχη δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία . Το αποτέλεσμα της Τιτάνιας αυτής προσπάθειας άκρως ικανοποιητικό – εντυπωσιακό θα τολμούσα να πω , καθώς στην κυριολεξία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία . Οι κόποι και η προσπάθεια μας ως Α΄ Λ/Τ Λινοπεραμάτων 3 χρόνια τώρα , δεν πήγαν και δεν πάνε χαμένοι” .

Gepostet von ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ am Freitag, 22. März 2019

Gepostet von ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ am Freitag, 22. März 2019

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...