Πλήθος κόσμου στην παρέλαση στη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαθητική παρέλαση  πραγματοποιήθηκε και στη Ροδιά.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τον διπλό εορτασμό  της 25ης Μαρτίου, ξεκίνησε με δοξολογία στην Παναγία Ροδέα που εορτάζει.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος Γιώργιος Δαμιάνακης τήρησε το πατροπαράδοτο έθιμο ρίχνοντας στάρι στους πιστούς.

Στη συνέχεια στο μνημείο του Άγνωστη Στρατιώτη  στην πλατεία του χωριού  πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων, το προσκλητήριο νεκρών ενώ στη συνέχεια εψάλει ο εθνικός ύμνος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με  την μαθητική παρέλαση.

Παρόντες ήταν οι τοπικοί φορείς από  τη Ροδιά μεταξύ άλλων ο  αντιπρόεδρος ΔΕΑΥΜ Γιάννης Ντουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τριγώνης , ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μανώλης Γενναράκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  και Κηδεμόνων Ροδιάς Κώστας Αλεξανδράκης,  ο υποψήφιος βουλευτής με τη  ΝΔ Ανδρέας Στρατάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου  Σπύρος  Καλλέργης που συνοδευόταν από τον τέως Δήμαρχο Γαζίου Γιώργο  Μαρκογιαννάκη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Σαββόγλου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Κοκοβάκη και ο υποψήφιος με το Μενέλαο Μποκέα , Γιώργος Ρεράκης.

Στη συνέχεια ο πολιτιστικός  σύλλογος Ροδιάς και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  κέρασαν τους παρευρισκόμενους στα γραφεία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ