Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης για τα προβλήματα των Καλεσών (video)

Petite Perle 300×250

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ενημερώθηκε για τα μικρά και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο οικισμός

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός των Καλεσών ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, ως υποψήφιος με την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί!" αλλά περισσότερο ως Καλεσανός που προσπαθεί για την ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου του.

Ο κ. Αλμπαντάκης στην αρχή της τοποθέτησής του αναφέρθηκε ότι στα Καλέσα δεν υπάρχει ένα μνημείο πεσόντων, όπου οι Καλεσανοί θα μπορούν να τιμήσουν τους νεκρούς τους.
Επίσης μίλησε για την ανάπλαση και την αναβίωση του παλιού οικισμού,  για την ιστορικότητα της περιοχής και την ανάδειξη της, αλλά και στην επέκταση του σχεδίου του οικισμού.

Αναφέρθηκε και στις ανύπαρκτες υποδομές του Αθλητισμού λέγοντας ότι τα παιδιά του χωριού, όπως όλα τα παιδιά του δήμου χρειάζονται ένα χώρο να παίξουν και να αθληθούν, όμως στα Καλέσα «δεν έχουν τα παιδιά μας που να πάνε» με το γήπεδο του Μαραθώνα να χρειάζεται αναβάθμιση και αλλαγή χλοοτάπητα.

Για την ανάγκη ανάδειξης του έργου του ιστορικού Πολιτιστικού Συλλόγου ο κ. Αλμπαντάκης ζήτησε από τον κ. Μποκέα τη δημιουργία μίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Αργότερα αναφέρθηκε στο μείζον πρόβλημα της αγροτικής οδοποιάς του χωριού, τονίζοντας ότι πρέπει τα Καλέσα να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών και να δοθεί ένα μεγάλο κονδύλι για να λυθεί μόνιμα το πρόβλημα αυτό.

Για τον κεντρικό δρόμο των Καλεσών ο κ. Αλμπαντάκης δήλωσε ότι σίγουρα πρέπει να είναι το πρώτο έργο που θα γίνει στα Καλέσα αν η παράταξη του κ. Μποκέα κερδίσει τις εκλογές του Μαϊου.

Κλείνοντας ο κ. Αλμπαντάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάπτυξη του χωριού και έριξε τα «βέλη» του στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές που δεν έδωσαν την ανάλογη βαρύτητα που αξίζει στα Καλέσα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ