Μ. Σταματάκης: «Ανταμείφθηκαν οι κόποι της χρονιάς με τον βαθμό στην Δαμάστα»

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Στην "Φωνή Μαλεβιζίου" μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Μαραθώνα, Μηνάς Σταματάκης.

Ο δυναμικός κεντρικός μέσος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά βοηθώντας στα μέγιστα το συγκρότημα του Κώστα Φιλοξενίδη στην φοβερή πορεία που πραγματοποιεί, που βρίσκεται ένα ματς μακριά από την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ!

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μίλησε στην "Φωνή Μαλεβιζίου", που με τα τρεξίματα και το πάθος του έχει βάλει και αυτός το… λιθαράκι του για την άνοδο του Μαραθώνα, τονίζοντας ότι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον βαθμό κόντρα στην Δαμάστα!

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Μ. Σταματάκη:

Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Στην αρχή οι στόχοι μας ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα μετά όμως από το κάλο ξεκίνημα που κάναμε μέχρι τις γιορτές διεκδικουσαμε ακόμα και το πρωτάθλημα ισάξια με τις άλλες δυο ομάδες της κατηγορίας.

Μετά όμως το κακό ξεκίνημα έπειτα την διακοπή των γιορτών βγήκαμε εκτός από τον στόχο του πρωταθλήματος και έτσι είπαμε σαν ομάδα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν την προτελευταία αγωνιστική που πήραμε τον χρυσό βαθμό απέναντι σε μια πολύ ομάδα και έτσι με νίκη την τελευταία αγωνιστική κλειδώνουμε και μαθηματικά την απευθείας άνοδο".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ