Κέρδισε ο ΠΑΟΚ και πάει πλέϊ-οφ

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Τους άγχωσε όλους ο ΠΑΟΚ αλλά τελικά κέρδισε μέσα στον Κρουσώνα με 3-1 και πάει στα πλέϊ-οφ για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του Νίκου Σουργιά αλλά με επιμονή και πάθος κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι. Στο 15' σέντρα του Κοζυράκη στο δεύτερο δοκάρι, σουτ με τη μία ο Β. Παπαδάκης λίγο άουτ. Στο 19' σέντρα σουτ του Κοζυράκη από τα πλάγια η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 21' σουτ από τον Μωραΐτη πολύ ψηλά. Στο 27' ο Ανωγειανάκης έξω από την περιοχή σούταρε διαγώνια λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 32' ο Ντραγκότι σε αντεπίθεση έδωσε στον Μωραΐτη αυτός στον Μιαούλη που μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 45' ένα-δύο του Ανωγειανάκη με τον Μπελαδάκη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή σούταρε στην απέναντι γωνία και έκανε το 1-1 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 55' ο Φραγκιαδάκης έπαιξε τον Μιαούλη μέσα στην περιοχή, σούταρε αμέσως πάνω στον Δημητριάδη.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο 80' από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νικηφόρο κάνοντας το 2-1. Το πέναλτι έκανε ο Κτιστάκης πάνω στον Ανωγειανάκη μέσα στην περιοχή και σωστά ο κ. Πατμετζής έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 85' από απόκρουση του Κτιστάκη η μπάλα βρήκε τα πόδια του Βασιλείου και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος, Παπαδιός, Βασιλείου, Ε. Παπαδάκης(75' Χρηστάκης), Κοζυράκης, Γεωργόπουλος, Μπελαδάκης(88' Λιακάκης), Β. Παπαδάκης, Ανωγειανάκης( 91' Κοκολοδημητράκης)

Τριτωνία: Κτιστάκης, Φτυλάκης(82' Σφακιανάκης), Καργιωτάκης, Μιχελιωτάκης, Μπαλάφας, Σαζώνης, Γαρεφαλάκης(66' Κουκάκης), Ντρακότι, Φραγκιαδάκης(57' Γιαννακάκης), Μιαούλης, Μωραΐτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ