Πάρτι του Μαραθώνα στο τελευταίο παιχνίδι

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Με το εμφατικό 6-2 κέρδισε ο Μαραθώνας στα Καλέσα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α1.

Σε όλο το ματς ήταν πολύ ανώτερος από τον Ηρακλή Νιπιδιτού και δίκαια κέρδισε με τέτοια μεγάλη διαφορά τερμάτων. Στο 4' ο Μάτσα μέσα από τη περιοχή σούταρε άουτ. Στο 5' από λάθος του Κασσωτάκη η μπάλα στρώθηκε στον Βιολάκη αλλά σούταρε άουτ. Στο 15' ο Λουμπάκης από πλάγια έκοψε στον Ρομπάκη που σούταρε με την μία λίγο άουτ. Στο 24' ο Δίπλας βρήκε στην περιοχή τον Λύκούδη αυτός έκοψε αμέσως στον Ρομπάκη που με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 26' ο Δίπλας βρήκε στην περιοχή με βαθιά μπαλιά τον Μάτσα που στόπαρε την μπάλα και σούταρε αναγκάζοντας τον Καρπαθάκη σε εκπληκτική απόκρουση. Στο 27' ο Ρομπάκης μέσα στην περιοχή έκανε πάσα με τακουνάκι στον Λυκούδη που πλάσαρε όμορφα για το 2-0. Στο 31' ο Λουμπάκης πέρασε δύο παίκτες, έδωσε κάθετα του Ρομπάκη που έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ. στο 37' ο Λουμπάκης πέρασε ένα παίκτη έπαιξε κάθετα στον Λυκούδη που σούταρε απευθείας στην απέναντι γωνία κάνοντας το 3-0. Στο 40' ο Μάτσα από τα πλάγια έδωσε του Ρομπάκη και με σουτ έκανε το 4-0.

Στο 52' ο Δίπλας βρήκε τον Κοτζαγιώτη μέσα στην περιοχή και με δυνατό κουτουπιέ έκανε το 5-0. Στο 65' ο Κατσουλάκης με κεφαλιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 67' ο Ζερβάκης με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 5-1. Στο 75' ο Βιολάκης με σουτ βολίδα έκανε το 5-2. Στο 82' ο Ρομπάκης έγραψε το τελικό 6-2 κάνοντας χατ τρικ. Μετά το τέλος του ματς σειρά είχαν οι πανηγυρισμοί για την άνοδο της ομάδας στην Α1.

Συνθέσεις

Μαραθώνας: Κασσωτάκης(61' Κατσαριπίδης), Σταματάκης, Ρογδάκης, Ουζουνής, Κατσουλάκης, Μάτσα,Βιτσαξάκης(46' Κοτζαγιώτης), Λυκούδης, Λουμπάκης( 72' Νεμπαυλάκης), Δίπλας, Ρομπάκης

Ηρακλής Νιπιδιτού: Καρπαθάκης, Στεφανάκης, Κατιλάρη( 38' Ζερβάκης), Θεοδωράκης, Νικολό, Παπαδάκης, Κουμάνη( 72' Φτυλάκης), Γ. Παπαδάκης, Γαλανός, Βιολάκης, Νιωτάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ