Σε ΠΑΓΝΗ, Βενιζέλειο και ΕΚΑΒ ο Ηλίας Λυγερός

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ-Γ.Ν.Η «Βενιζέλειο-Πανάνειο  πραγματοποίησε ο υποψήφιος  δήμαρχος Ηρακλείου, Ηλίας Λυγερός συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»,   όπου συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή  κ. Φανουργιάκη  Ιωάννη, συνομίλησαν  για τη λειτουργία του νοσοκομείου και τι δυνατότητες υπάρχουν στο πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Λυγερός ανέλυσε το πρόγραμμα του  για την κοινωνική πολιτική και δήλωσε  ότι  υγεία είναι κοινωνικό αγαθό για όλους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το  ΕΚΑΒ, ο κ. Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες  είχαν  την ευκαιρία να συναντηθούν  με  τα στελέχη και τους διασώστες που υπηρετούν σε έναν από τους πλέον κρίσιμους τομείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ συνεχάρη το προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία με την οποία αντιμετωπίζουν τα τακτικά και έκτακτα περιστατικά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...