Σε Πανεπιστήμιο, Ιατρική Σχολή, ΠΑΓΝΗ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ο Πέτρος Ινιωτάκης

Petite Perle 300×250

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, την Ιατρική Σχολή, το ΠΑΓΝΗ, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (4η Περιφέρεια Παράστημα Κρήτης) και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους και μέλη της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ και της «Άμεσης Δημοκρατίας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ινιωτάκης χαιρέτησε και είχε σύντομες συνομιλίες με τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής καθηγητή Γιώργο Κοντάκη, τον Αντιπρύτανη του Παν. Κρήτης Οικονομικού Προγραμματισμού, Υποδομών & Ανάπτυξης Παναγιώτη Τσακαλίδη, καθώς και με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Ιωάννη Τασσόπουλο.  

Εν συνεχεία ο κ. Ινιωτάκης και οι συνεργάτες τους επισκέφθηκαν το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιουλπαλή. Ο κ. Ινιωτάκης συνεχάρη τους εργαζομένους για το κοινωνικό έργο τους, την προσωπική υπέρβαση κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου και είχε μια σύντομη κουβέντα με τον Διοικητή Μιχάλη Σεληνιωτάκη και τους μάχιμους πυροσβέστες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ