Σε Μονοναύτη, Λυγαριά, Μαδέ και Αμμούδι ο Κώστας Μαμουλάκης

Petite Perle 300×250

Στους παραλιακούς και άκρως τουριστικούς οικισμούς του Μονοναύτη, της Λυγαριάς, του Μαδέ αλλά και στο Αμμούδι, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψηφίους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Ο Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με κατοίκους, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων για όλα όσα τους αφορούν, για τα μεγάλα έργα της περιοχής που ολοκληρώθηκαν ή εκτελούνται – όπως είναι ο βιολογικός καθαρισμός, η αντιπλημμυρική προστασία, οι κόμβοι της Αγίας Πελαγίας, η προστασία των ακτών, η τουριστική προβολή, τα έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής, οι αναπλάσεις, κλπ – αλλά και για όσα σχεδιάζονται και προγραμματίζονται για την επόμενη ημέρα. Τα πολλά και σημαντικά που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα όλων, κατοίκων και επισκεπτών, όπως είναι οι ασφαλτοστρώσεις και οι βελτιώσεις του οδικού δικτύου, η ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας, κ.α.

Τα κεράσματα και σε αυτές τις επισκέψεις του Κώστα Μαμουλάκη δεν σταματούσαν ούτε λεπτό, οι ευχές για καλή επιτυχία επίσης ενώ έκδηλη ήταν η απαίτηση του κόσμου να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό από την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Μαλεβιζίου. Κάτι που γέμισε ικανοποίηση τον Κώστα Μαμουλάκη, ο οποίος και εκμυστηρεύτηκε σε συνεργάτες του ότι «Όπως βλέπετε, ο πολίτης δεν είναι αχάριστος. Αναγνωρίζει τα αποτελέσματα, επιβραβεύει την προσπάθεια, σε βάζει στο μαγαζί του, στο σπίτι του και δεν σε αφήνει να φύγεις αν δεν σε κεράσει ενώ παράλληλα, απαιτεί όσα του αναλογούν. Έτσι πρέπει να γίνεται, αυτό σημαίνει να σε αισθάνεται ο συμπολίτη σου, δικό του άνθρωπο!» είπε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ