Γλέντι μέχρι το πρωί στο Μάραθο (video)

Petite Perle 300×250

Τρικούβερτο αποδείχτηκε το γλέντι που έστησε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου στο Μάραθο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος χθες το βράδυ για να γιορτάσει το εξαιρετικό προϊόν του Μαράθου, την σταφιδοελιά.

Τη βραδιά ξεκίνησε με ομιλία του ο μερακλής πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Κλάδος, ο οποίος τόνισε ότι οι κάτοικοι του Μαράθου είναι ευλογημένοι που ζουν σε αυτόν τον τόπο για πολλούς λόγους, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μία ιστορική αναφορά στην σταφιδοελιά. "Η σταφιδοελιά είναι ένας εκλεκτός μεζές για τη ρακή και το κρασί, ενώ είναι η αφορμή για μια καλή παρέα, όπως η αποψινή. Είμαι χαρούμενος βλέποντας απόψε εδώ αυτήν την όμορφη παρέα και διαπιστώνοντας πως οι δυσκολίες των καιρών που ζούμε δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις και τα όμορφα συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και όλους τους χωριανούς για τη βοήθειά τους".

Το γλέντι ξεκίνησε με τους χορευτές του Λαογραφικού Ομίλου "Λάζαρος και Μανώλης Χνάρης", στον οποίο συμμετείχαν και παιδιά από το χωριό, ενώ στη συνέχεια υπό τους ήχους της μουσικής του Γιώργου Φασουλά και Κώστα Καλλέργη ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα.

Αξίζει να τονιστεί ότι πρώτος στο χορό αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου με τις εντυπωσιακές φιγούρες του, ενώ όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου κέρδισαν τα εύσημα των παρευρισκομένων για την άρτια διοργάνωση και ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξής του, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάμπρος Βαμβακάς και Σταύρος Τζεδάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Λογιάδης και Φίλιππος Βαμβουκάκης.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου ήταν εκεί και σας μεταφέρει στο κλίμα της βραδιάς με το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ