Η Χρυσάνθη Σεληνιωτάκη ευχαριστεί

Petite Perle 300×250

Μετά το πέρας της σταυροδοσίας νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε πρώτη γυναίκα στο συνδυασμό μου.

Ευχαριστώ όλους και όλες όσους με γνώρισαν είτε προσωπικά, είτε μέσω διαδικτύου και άλλων ΜΜΕ. Νιώθω ευγνώμων για τα χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις που έχω λάβει τις τελευταίες μέρες και ζητάω δημόσια συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω εγκαίρως σε όλα .

Ευχαριστώ τόσο όσους με στήριξαν με την ψήφο τους, όσο και αυτούς που με γνώρισαν μέσω των καρτών και του βιογραφικού μου και με συνεχάρησαν παρόλο που είχαν άλλη δέσμευση ή υποχρέωση και δεν μπόρεσαν να με στηρίξουν επαρκώς. Ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα και δεσμεύονται να είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και με οποιοδήποτε τρόπο. ( Άλλωστε σας το είχα υποσχεθεί)… Επιπλέον ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο του συνδυασμού μου "ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ", τον αρχηγό μας Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και τους αξιόλογους συνυποψήφιους μου, για το μεγάλο, δύσκολο και έντιμο αγώνα που δώσαμε ατενίζοντας ολόκληρη την Κρήτη μας… ΚΡΗΤΗ σ' αγαπάμε και υποσχόμαστε να σε πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ με οποιονδήποτε τρόπο και με κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί στη συνέχεια…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ