Μαγείρεψαν, διασκέδασαν και γιόρτασαν "Μαλβαζία" και Σάρχος

Petite Perle 300×250

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενημέρωσης και διαλόγου για το θέμα της εξάρτησης από το ΚΕΘΕΑ ο Σύλλογος Γυναικών ΜΑΛΒΑΖΙΑ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρχου χθες βράδυ στο λιμάνι Ηρακλείου και «Μα… γείρεψαν ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ!»

Οι δύο δραστήριοι και επιτυχημένοι Σύλλογοι του Δήμου Μαλεβιζίου για μία ακόμη φορά έδειξαν το ήθος και τις αληθινές αξίες της ζωής και έκαναν τα λόγια πράξη, αποδεικνύοντας ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο ο χορός, η μουσική, η ζωγραφική κ.ά, αλλά η βοήθεια στον συνάνθρωπο και η συμμετοχή στα κοινά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρχος σε ανακοίνωσή του στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει:

Μοιραζόμαστε μαζί σας στιγμές από τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών υπό τη διοργάνωση του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη. "Μα…γειρεύοντας καθαρή ζωή" ήταν ο τίτλος και εμείς φτιάξαμε πετιμεζόπιτες!

Ευχαριστούμε τις Ειρήνη Αδαμάκη, Ελένη Μανιού, Ειρήνη Μιχελακάκη, Στέλλα Ξυλούρη, Ντίνα Παρασκευά, Νίκη Περβολαράκη για τις νόστιμες παρασκευές και την καλή παρέα! Και εις άλλα με υγεία!

Με ιδιαίτερη χαρά, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία, μαγείρεψε και πρόσφερε στον κόσμο μελιτζάνες με ξινόχοντρο.

Η γνωστή ζωγράφος κ. Πέρη Καμαρίτη άφησε για λίγο τα πινέλα και έπιασε τα… μαχαίρια, κόβοντας κρεμμύδια και μελιτζάνες με "συναδέλφισες μαγείρισσες" την κ. Ελισάβετ Καμαρίτη και την εορτάζουσα Μαρία Δρουγκάκη.

Και λέμε εορτάζουσα, αφού η Μαρία Δρουγκάκη πέρασε τη μέρα των γενεθλίων της "Μαγειρεύοντας για καλό σκοπό", έχοντας δίπλα τα παιδιά της και τον σύζηγό της. Η κ. Δρουγκάκη, που γνωρίζουμε την θέλησή της για προσφορά, ανέφερε στην προσωπική της σελίδα: Τα γενέθλια τα φετινά είναι τα πιο ξεχωριστά!!! Σας ευχαριστώ πολύ έναν έναν για τις ευχές σας μου φτιάξατε την μέρα!! Η προσφορά και η ενημέρωση είναι το πιο σημαντικό δώρο που μπορείς να κάνεις στο εαυτό σου. Κάντε το ενημερωθείτε Τομέας Πρόληψης κεθεα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ-Τμήμα εκπαίδευσης.

Το παρών στον πάγκο του "Μαλβαζία" έδωσαν η εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου και επίτιμο μέλος του
Συλλόγου Άννα Φραντζεσκάκη και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας της Περιφέρειας Λάμπρος Βαμβακάς.

Οι φωτογραφίες είναι από τις Σελίδες των Συλλόγων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ