Ημέρες Φωτογραφίας: ο Στέφανος Πατεράκης στο Πολύκεντρο

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την παρουσίαση του καλλιτεχνικού έργου του Στέφανου Πατεράκη ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος των «Ημερών Φωτογραφίας» που οργανώνει η ομάδα Εθελοντών Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ώρα 20.30, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2).

Ο Στέφανος Πατεράκης είναι γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής. Ασχολείται με τη φωτογραφία πολλά χρόνια.

Φωτογραφία για τον ίδιο, σημαίνει «ιστορία», σημαίνει «άμεση αντίδραση», έναν τρόπο να νοιώθεις, να αγαπάς. Μια μοναδική ευκαιρία εξωτερίκευσης συναισθημάτων και συγκινήσεων.

Ο Στέφανος Πατεράκης έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές. Φωτογραφίες του έχουν εκδοθεί στο βιβλίο του ψυχοθεραπευτή κ. Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, με τίτλο «Στον κόσμο μου», ενώ σε λίγες μέρες θα συμμετάσχει στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Εξωτερικού Χώρου, Photosphere που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο και στην Πάτμο.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...