Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρχου ευχαριστεί

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Για 2η χρονιά η χορωδία και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν Αλικαρνασσού “Αρτεμισία” ήταν στο Σάρχο! Ευχαριστούμε θερμά την Αρτεμισία, το ΔΣ της και ιδίως την Πρόεδρο κ Ασπετάκη που ήταν μαζί μας, τους μουσικούς, την Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση, τον Δήμο Μαλεβιζίου για την υποστήριξη, τις Μινωικές Γραμμές για το δώρο της λαχειοφόρου και φυσικά την αγαπημένη μαέστρο Μαίρη Μαρκοπούλου για την πανέμορφη συνεργασία!

Ευχαριστούμε επίσης τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για την παρουσία του, συνοδευόμενος από δημοτικούς του συμβούλους, καθώς και τις Λένα Ηγουμενάκη και Κατερίνα Βασιλάκη από το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, τους Πόπη Λιαδάκη και Γιώργο Σαρρή από τη Δαμάστα, όπως και την Ελπινίκη Χατζηδάκη από την χορωδία Ερωδιός. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο – Αλικαρνασσιώτες, Ηρακλειώτες, Δαμαστιανούς, Πενταμοδιανούς, Κρουσανιώτες και φυσικά Σαρχιανούς, και όχι μόνο, για την παρουσία τους. Και εις άλλα με υγεία!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...