Εορτάζει η αγαπημένη Αγία του Τσαλικακίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Mε πίστη και ευλάβεια πιστοί από όλο το Μαλεβίζι συρρέουν στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι, της αγαπημένης Αγίας της περιοχής, που έχει δώσει και το όνομά της στη συνοικία.

Ένα κερί, ένα τάμα ή μια παράκληση με συγκίνηση και ευλάβεια μπροστά από τα ιερά λείψανα της Αγίας  που ετέθησαν σε προσκύνημα ήταν αυτό που οι πιστοί ζητούσαν. Κι αν κρίνουμε από τους πιστούς που χρόνια φτάνουν ως την Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι, η Αγία κάνει θαύματα, άλλοτε μικρά κι άλλοτε μεγάλα, αλλά σίγουρα ικανοποιεί και ανθρώπινες προσδοκίες.

Σήμερα το απόγευμα στις 7:30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Ευλόγησης των Άρτων, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου κ.  Μεθόδιου Βερνιδάκη Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 στις 07.00π.μ. Όρθρος – Πανηγυρική ΘείαΛειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

07.30 μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός και Παράκληση στην Αγία Μαρίνα.

Φωτογραφίες αρχείου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...