Χοροεσπερίδα στη Μονή με τον Στέλιο Μπικάκη

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει με το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη, στην πλατεία της Μονής την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, παραμονή της Αγίας Παρασκευής που είναι πολιούχος του χωριού.


Στην διάρκεια της βραδιάς θα γίνει βράβευση ,για την σχολική περίοδο 2018-2019,των αριστούχων μαθητών, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με καταγωγή από τη Μονή Μαλεβιζίου. Επίσης θα τιμηθούν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο συγχωριανός μας Γιώργος Παγωμένος (Καψαλογιώργης )Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Κρουσώνα ” Νέα Γενιά “.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής σας ενημερώνει ότι θα διαθέσει μέρος των εσόδων της εκδήλωσης για να να εξοπλίσει την αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του χωριού μας.

Τιμή πρόσκλησης 12 € ( πλήρες μενού με κρασί )
Πληροφορίες & κρατήσεις τηλ 6972012757

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...