Τον χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα που πότιζε μέσα στο χωράφι του, στην Τύλισο!

Petite Perle 300×250

Η οδηγός είχε τέσσερα παιδιά μέσα στο αμάξι της

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Δεν έχουν τέλος τα απίστευτα τροχαία στην περιοχή με  θύματα ανυποψίαστους πολίτες.

Μετά το τροχαίο στο  Γάζι, όπου μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν πετάχτηκε πάνω της δίκυκλο που νωρίτερα είχε συγκρουστεί με αυτοκίνητο, άλλο ένα τροχαίο, αυτή τη φορά στην Τύλισο  έρχεται να συμπληρώσει το παζλ των ατυχημάτων.  

Αυτή τη φορά θύμα είναι ένας  85χρονος αγρότης που  τραυματίστηκε στη μέση, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο που παρεκτρέπει τις πορείας του, και μπήκε μέσα στο χωράφι του!

Εκείνη την ώρα ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν σκυμμένος  και πότιζε τις ελιές του.

Λίγα μέτρα πιο μακριά και ο εγγονός του, που είχε πάει για τον βοηθήσει.

Και για τους δύο ήταν μια συνηθισμένη μέρα.

Όταν λίγο μετά τις 10 το πρωί  μια οδηγός που είχε μέσα στο αυτοκίνητό της τέσσερα παιδιά, στην  διαδρομή, από Τύλισο προς Γάζι, λίγο πριν εισέλθουμε στον οικισμό, έφυγε από την πορεία της, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, και κατέληξε το χωράφι τραυματίζοντας τον ηλικιωμένο άνδρα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ στο σημείο έφτασαν οι άνδρες του Α.Τ Μαλεβιζίου και ο γιος του τραυματία που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου  ο εγγονός του 85χρονου περιέγραψε το γεγονός.

«Ήρθαμε το πρωί με το παππού να ποτίσουμε τις ελιές. Εγώ ήμουν στην αρχή του χωραφιού μας και ο παππούς μου λίγο πιο κάτω. Ξαφνικά  είδα ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει κατά πάνω του, και ο παππούς μου να πετάγεται. Το αυτοκίνητο τον χτύπησε από πίσω την ώρα που πότιζε».

Συγκλονισμένος και ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα, ο κ. Αντώνης που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να μάθει την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ και η οδηγός που προσπαθούσε να εξηγήσει τους άνδρες του Α.Τ Μαλεβίζιου, τι είχε συμβεί.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ