Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Ελευθερίου Βενιζέλου

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Εκτός από το κυκλοφοριακό κομφούζιο έχουμε και τους “ιππότες” της ασφάλτου

Το γκάζι επικίνδυνα πατούν το τελευταίο διάστημα νεαροί οδηγοί στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

Κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς, σπινιάρουν, ξεδιπλώνοντας εκείνη την ώρα όλη…. “την αντρειά τους”.

Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

Αν στα καφενεία κάθονται θαμώνες, αν κυκλοφορούν άνθρωποι, αν έχει κίνηση ή όχι.

Διερχόμενοι οδηγοί ακούν πρώτα τους δυνατούς θορύβους και στη συνέχεια βλέπουν τα οχήματα να μπαίνουν στην αντίθετη κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα, με τους οδηγούς τους – πολλές φορές είναι και αμούστακα παλικάρια -να προσπαθούν να τα επαναφέρουν στη λωρίδα τους, λες και η οδήγηση είναι παιχνίδι.

Πολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει στη “Φωνή του Μαλεβιζίου” και έχουν γίνει και τηλέφωνα στην αστυνομία για αυτή την κατάσταση.

Με την Κρήτη να θρηνεί μέρα παρά μέρα έναν άνθρωπο από τροχαία, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα οδηγών, και πολιτών που είτε είναι με τα πόδια, είτε εργάζονται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, με κάποιο τρόπο πρέπει να σταματήσει.

Μαγκιά είναι να φεύγεις από το σπίτι σου, και να επιστρέφεις σε αυτό, χωρίς να έχει πάθει τίποτα, να μην έχεις βλάψει ή τρομοκρατήσει κανέναν.

K.K

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...