Απάντηση της παράταξης "Νέοι Δρόμοι" για την είσοδο των νηπιαγωγείων

Petite Perle 300×250

Μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχετικά με το κλείσιμο της εισόδου των Νηπιαγωγείων εξαιτίας της ανέγερσης τοίχου περίφραξης για το νέο δημοτικό σχολείο και το πρόβλημα ασφαλούς προσβασης που προκύπτει, η παράταξη "Νέοι Δρόμοι" προέβη σε ανακοίνωση, δηλώνοντας ότι η είσοδος για το νηπιαγωγείο διαμορφώνεται μέσα από το οικόπεδο που βρίσκεται νότια του νέου δημοτικού σχολείου.

Το οικόπεδο αυτό έχει μισθωθεί για αυτό το λόγο, καθώς και για να λειτουργήσει ως χώρος στάθμευσης των εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητέ αρχισυντάκτη, σε απάντηση σχετικού δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα σας (https://fonimaleviziou.gr/2019/09/03/sta-kagela-goneis-ekpaideytikoi/) και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες σας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Φυσικά και υπάρχει είσοδος για το νηπιαγωγείο, η οποία διαμορφώνεται μέσα από το οικόπεδο 2 στρεμμάτων που μισθώθηκε για αυτόν τον σκοπό και το οποίο βρίσκεται νότια του κτιρίου του νέου βιοκλιματικού δημοτικού σχολείου Γαζίου. Και μάλιστα είσοδος σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για σχολικό κτίριο.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του σχετικού οικοπέδου (τμήμα του οποίου θα λειτουργεί και ως χώρος στάθμευσης των εκπαιδευτικών – κάτι που έλειπε από τα σχολεία της περιοχής) ήταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι την 31η Αυγούστου. Υποθέτουμε ότι συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα του έργου, τα οποία και προβλέπουν την έγκαιρη ολοκλήρωσή τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ