Λεπτομέρειες για την ανεξαρτητοποίηση της Εύας Κουτσογιαννάκη, ζήτησε ο Κώστας Μαμουλάκης.

Τελευταία Ενημέρωση:

Η αιφνιδιαστική ανεξαρτητοποίηση της  δημοτικής συμβούλου Εύας Κουτσογιαννάκη, από τη δημοτική ομάδα “Νέοι Δρόμοι”, δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε τον τέως Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, επικοινώνησε με τον κ. Κώστα Μαμουλάκη και τον ενημέρωσε για την απόφασή της.

Λίγη ώρα μετά ο κ. Μαμουλάκης επικοινώνησε, με τον επικεφαλής  Θανάση Κύρκο, και του ζήτησε λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η στάση της αυτή είναι γρίφος καθώς τίποτα,  μέχρι  την ώρα σχεδόν της ψηφοφορίας δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Όταν έγινε η διαδικασία της διαδοχής στην παράταξη, το πρόσωπο του Θανάση Κύρκου δεν αμφισβητήθηκε.

Ενώ και σε όσες συσκέψεις έγιναν προκειμένου να αποφασιστεί επίσημα ποια στάση θα τηρήσει η δημοτική ομάδα, στο θέμα της εκλογής προέδρου δεν διατυπώθηκε άλλη άποψη από την ίδια.

Όλα αυτά βέβαια ίσχυαν μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης, όπου η απόφαση της, αιφνιδίασε τους πάντες.   

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...