Χαρούμενες φατσούλες πλημμύρισαν τα νηπιαγωγεία στο Γάζι

Στο περίμενε… τα προνήπια

Το πρώτο κουδούνι μπορεί να χτύπησε για τα προνήπια όμως αυτά αύριο δεν θα πάνε στο νηπιαγωγείο.

Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι  εργασίες στον αύλειο χώρο του νέου δημοτικού σχολείου, για να μετακομίσει το 1ο Δημοτικό και να  αποσυμφορηθούν και οι αίθουσες του παραρτήματος. Κανονικά θα μπουν τα νήπια , όπου έχουν εγγραφεί με μειωμένο ωράριο, προς το παρόν, για να γίνει η προσαρμογή.

Άλλη μια είδηση που προκύπτει  είναι ότι θα υπάρξει λεωφορείο που θα παίρνει τους μικρούς μαθητές  από το Πολύδροσο, τους Αγίους Θεοδώρους και τον Άγιο Δημήτριο, όμως για αυτό θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Το νηπιαγωγείο της Αγίας Μαρίνας  που έγινε εξαθέσιο , γέμισε από μικρούς μαθητές που κράταγαν σφικτά το χέρι της μαμάς τους ή του μπαμπά τους. Πολλά νήπια  γνωρίζονται ήδη  από τους παιδικούς και αντάμωσαν ξανά.

Η διευθύντρια Άννα Φραντζεσκάκη καλωσόρισε τις νηπιαγωγούς και τους μικρούς μαθητές, λέγοντας ότι σύντομα όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Στο νηπιαγωγείο που θα φιλοξενήσει τα νήπια του 2ου και του 3ου νηπιαγωγείου   , και στη συνέχεια και τα προνήπια  και συστεγάζεται στο παράρτημα του  1ου δημοτικού Γαζίου, η νέα είσοδος άνοιξε ενώ έχει γίνει και διάνοιξη. Τα έργα ωστόσο δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί .  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ