Δήμαρχος Μαλεβιζίου προς μαθητές : "Κυνηγήστε τα όνειρα σας"

Στους καθιερωμένους αγιασμούς των σχολικών μονάδων του Μαλεβιζίου βρέθηκε σήμερα πρώτη μέρα του νέου σχολικού έτους ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. 

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε από νωρίς το πρωί τους χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, του Γυμνασίου Τυλίσου «Ιωάννης Περδικάρης» και του Γενικού Λυκείου Γαζίου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη.

Μαζί τους στο Γυμνάσιο Τυλίσου βρέθηκε και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Μανώλης Καρτσωνάκης. Παρών στις σχολικές μονάδες του Γαζίου ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης με μέλη του Συμβουλίου.

«Κυνηγήστε τα όνειρά σας!» ήταν το μήνυμα του Μενέλαου Μποκέα προς τους μαθητές, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στις ανάγκες τους, προκειμένου να ενισχυθεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Μάλιστα ο Δήμαρχος, περιτριγυρισμένος από… μικρούς μαθητές Δημοτικού, έκανε ειδική αναφορά στα πρωτάκια της περιοχής που τώρα ξεκινούν το νέο αυτό ταξίδι, ενώ δεν παρέλειψε να απευθυνθεί και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας, παροτρύνοντας τους να εξαλείφουν κάθε μορφή εκφοβισμού από τη μαθητική κοινότητα.

Αργότερα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μενέλαος Μποκέας τόνισε: «Μετράνε όνειρα κι εναποθέτουν ελπίδες. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς: μια ζωηρή κυψέλη γνώσης και δημιουργίας. Η στήριξή μας δεν είναι απλώς υποχρέωση. Είναι πρώτη και κυρίαρχη αρχή μας. Καλή σχολική χρονιά σε όλους και ειδικά… στα πρωτάκια του τόπου μας»! 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ