“Καλή χρονιά στο σχολείο που μας κάνει περήφανους” (φωτογραφίες + βίντεο)

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο αγιασμός στο Λύκειο Γαζίου είχε γιορτινό κλίμα

Το Λύκειο άφησε για το τέλος, ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, που το επισκέφθηκε για να γίνει ο αγιασμός μετά την επίσκεψή του στο Γάζι και στην Τύλισο.

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Μπάμπη Κουτσογιάννη επισκέφθηκαν τη σχολική μονάδα που φέτος θα φιλοξενήσει περίπου 500 μαθητές! Μετά από αυτό τον αγιασμό ίσως προκύψουν και ευχάριστες ειδήσεις, με βάση την περσινή εξαγγελία που είχε γίνει για επέκταση της σχολικής μονάδας, που ασφυκτιά.

Τον αγιασμό έκανε ο εφημέριος Μιχάλης Παναούσης, που με χιούμορ ευχήθηκε καλή χρονιά ξεχωριστά σε κάθε τάξη.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά δίνοντας συγχαρητήρια τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές που κρατάνε ψηλά τον πήχη της εκπαίδευσης στο Γάζι, καθώς το συγκεκριμένο Λύκειο πολλές φορές μας έχει κάνει όλους περήφανους.

Ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν φαντασία, δημιουργικότητα και να προάγουν την αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα. Ο Λυκειάρχης Γιάννης Κωστάκης καλωσόρισε εγκάρδια τους μαθητές και ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του καλή χρονιά στα παιδιά και καλή δύναμη στους καθηγητές.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...