Πήγαν στην πλατεία του Γαζίου για να παίξουν κι έφυγαν με τραύματα

Petite Perle 300×250

Μια βόλτα, μετά τον σημερινό αγιασμό στα σχολεία, στην πλατεία Κατσαμάνη του Γαζίου ήταν αρκετή για να φύγουν δυο παιδιά με κάκωση σε δάκτυλο του δεξιού ποδιού και καρούμπαλο στο κεφάλι.

Αιτία ένα παγκάκι που δεν είχε βιδωθεί καλά στο έδαφος με αποτέλεσμα να μετακινηθεί και να χτυπήσει το ένα παιδί στο πόδι και το άλλο στο κεφάλι, την ώρα που πήγαν να καθίσουν σε αυτό.

Αγανακτισμένος ο πατέρας του ενός κοριτσιού, αφού μετέβη  στο νοσοκομείο για να σιγουρευτεί πως τα χτυπήματα δεν ήταν πιο σοβαρά, επισκέφθηκε το Δήμο Μαλεβιζίου και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για ότι συνέβη στην «πολυδιαφημισμένη», όπως τη χαρακτήρισε,  πλατεία του Γαζίου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε το γονέα πως άμεσα θα επιληφθεί του θέματος και ότι πρόβλημα διαπιστωθεί με τα παγκάκια θα αντιμετωπιστεί για να μην υπάρξουν άλλα απρόοπτα.

Είναι πάντως ευτύχημα που το περιστατικό αυτό έμεινε στα επιφανειακά τραύματα των δυο παιδιών καθώς θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση με σπασίματα που θα απαιτούσαν χρόνο αποθεραπείας και ταλαιπωρία μεγάλη των ανήλικων και φυσικά των οικογενειών τους

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ