Με "σπασμένα φρένα" πέρασε από την Αγία Βαρβάρα ο Μαραθώνας

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να φανταστούν στον Μαραθώνα, αφού πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρας της Αγίας Βαρβάρας επικρατώντας με 1-6 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για την Α1 ΕΠΣΗ.

Με το καλημέρα, ο Λουμπάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Καλεσών αφού στο 3ο λεπτό έγραψε το 0-1, με τον Ρομπάκη στο 35ο λεπτό να κάνει το 0-2 με όμορφο τελείωμα, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και το 57' η Αγία Βαρβάρα μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Πρίφτη να μειώσει σε 1-2, με τον Μαραθώνα γρήγορα να αποκτάει μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων, αφού ο Μαυρομάτης διαμόρφωσε το 1-3, στο 60'.

Αμέσως μετά, στο 62', ο Ρουμπάκης που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε για το 1-4, κλειδώνοντας την νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Το κερασάκι στην τούρτα της νίκης του Μαραθώνα, έβαλαν στο 76ο λεπτό ο Δίπλας και το 86' ο Ρουμπάκης που έκλεισαν το σκορ κάνοντας το 1-6.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Σχοιναράκης, Ματθαιάκης (60' Ψαράκης), Νινιράκης, Γκιώνης, Σφακιανάκης, Τιτάκης, Γαρεφαλάκης (65' Κοζορώνης), Νινιράκης Μ., Χασουράκης, Πρίφτης

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μανιαδάκης (76' Τσαχάκης), Ουζούνης, Σαμαριτάκης, Μάτσα, Κουκσόφ, Μαυρομάτης (78' Τσελικία), Λουμπάκης, Δίπλας, Ρομπάκης (61' Ρουμπάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ