Μ. Μποκέας: «Προτεραιότητά μας να ενισχύσουμε τον τομέα του πολιτισμού»

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Για την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου ως προς την ενίσχυση του τομέα του πολιτισμού και τη δρομολόγηση σχετικών δράσεων συζήτησε σήμερα ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας στο πλαίσιο συνάντησης με την επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, Χρύσα Βαθιανάκη στο γραφείο του.

Όπως δήλωσε ο Μενέλαος Μποκέας:

«Προτεραιότητά μας να ενισχύσουμε τον τομέα του πολιτισμού. Σε αυτό το πλαίσιο προετοιμάζουμε και τις επόμενες δράσεις της Πινακοθήκης μας. Πρώτος σταθμός η παρουσίαση του βιβλίου της γλύπτριας Ασπασίας Παπαδοπεράκη “ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, Προσωπικές σχέσεις και μελέτη στο έργο του” από τις εκδόσεις Φοίνικα. Στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30 μ.μ.  Με τη Χρύσα Βαθιανάκη, επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, συζητήσαμε σήμερα τις λεπτομέρειες».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...