Ήττα από την "άσπρη βούλα" για τον Μαραθώνα

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Δεν τα κατάφερε ο Μαραθώνας που ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Χερσόνησο για την 2η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Το γκολ της ήττας για την ομάδα των Καλεσών ήρθε από πέναλτι σε μια φάση που οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την παράβαση που σφύριξε ο διαιτητής.

Στο πρώτο μέρος, ο Μαραθώνας ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, με πρώτη στιγμή το σουτ του Ρομπάκη στο 15ο λεπτό που δεν είχε δύναμη, φεύγοντας άουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ρομπάκης μετά από σέντρα του Μάτσα έκανε την κεφαλιά που όμως έφυγε άουτ.

Με την συμπλήρωση 30' λεπτών ο Μαραθώνας είχε την καλύτερη του στιγμή στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Ρουμπάκης από καλή θέση έκανε το τελείωμα με τον Ψαρουλάκη να αποκρούει δύσκολα. Τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους η εκτέλεση φάουλ του Δίπλα στο 44' που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και το δεύτερο μέρος η Χερσόνησος με τον αέρα υπέρ της έγινε πολύ επικίνδυνη. Στο 47' και το 49' οι εκτελέσεις φάουλ των Φράγκου και Παπαδάκη βρήκαν σε ετοιμότητα τον Κασσωτάκη, ενώ στο 52ο λεπτό η κεφαλιά του Ποτηράκη βρήκε στο δοκάρι!

Στο 65ο λεπτό στιγμή για τον Μαραθώνα με το κρεμαστό σουτ του Τσελικία να περνάει άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 70', η Χερσόνησος κέρδισε πέναλτι με τον Κοζυράκη. Η απόφαση του διαιτητή ξεσήκωσε αντιδράσεις από πλευράς Μαραθώνα, με τον Παπαδάκη να εκτελεί από τα 11 βήματα και να γράφει το 0-1, στο 71ο λεπτό.

Το φάουλ του Ρομπάκη στο 78' έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 84ο λεπτό ο Ρομπάκης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ψαρουλάκη με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μανιαδάκης, Ουζούνης, Σαμαριτάκης, Μάτσα, Κουκσόφ (75' Βερτουδάκης), Μαυρομάτης (58' Τσελικία), Ρουμπάκης (84' Λουμπάκης), Δίπλας, Ρομπάκης

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ψαρουλάκης, Φράγκος, Μουρατλάρι, Συντυχάκης, Γιαπεντζάκης, Περβολαράκης, Μπορμπουδάκης, Κοζυράκης, Ποτηράκης, Παπαδάκης, Μπενάλντο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ