Δεν σταμάτησε ούτε στο Αστρίτσι η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Δεν σταμάτησε ούτε στο Αστρίτσι η Δαμάστα νικώντας την Τριτωνία με 1-2 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο την περισσότερη ώρα με το σκορ να αδικεί τους φιλοξενούμενους. Με αυτή τη νίκη έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 3 στα 3.

Η Δαμάστα επικράτησε με 1-2 χάρη στα γκολ που σημείωσαν στο 10' ο Καστελλιανάκης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Φτυλάκη και στο 19' με ωραίο πλασέ ο Τριανταφύλλου.

 Στα πρώτα 30 λεπτά η Δαμάστα ήταν καταιγιστική και πέρα από τα δύο γκολ είχε και δοκάρι με τον Τζουβάρα αλλά και άλλες σημαντικές ευκαιρίες με τους δύο σκόρερ της.

 Στις αρχές του β' ημιχρόνου από λάθος προήλθε η μείωση του σκορ για την Τριτωνία με τον Μάρκου. Από εκεί και πέρα η Δαμάστα κατέβασε το ρυθμό της χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές με Καουκάκη, Αναστασιάδη και Καστελλιανάκη για να «καθαρίσει» το παιχνίδι απέναντι στην μαχητική Τριτωνία.

 Επίσης ακυρώθηκε ως οφσάιντ ένα γκολ του Τριανταφύλλου.

Συνθέσεις:

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Καπετανάκης, Φτυλάκης, Ντόντα (74΄Μιφτάρι), Μερκουλίδη, Κάλλας, Στρατιδάκης, Ρουσάκης, Πηρουνάκης, Μιαούλης, Μάρκου, Φραγκιαδάκης.

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Κεφαλούκος, Αποστολάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Τζουβάρας (72΄ Καουκάκης), Αριστεινίδης, Ρουμπάκης (90΄ Βερούσι), Καστελλιανάκης (77΄ Αναστασιάδης), Μαρκάκης, Τριανταφύλλου (89΄ Γιαλιτάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ