Με το Συμβούλιο Κοινότητας Γαζίου συναντήθηκε ο Μενέλαος Μποκέας

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι και στη διάρκειά της συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή και τους κατοίκους.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης μίλησε λεπτομερώς για τα  θέματα που απασχολούν την κοινότητα και συζητήθηκαν προτάσεις για επιμέρους δράσεις.

Ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, επανέλαβε το στόχο της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αλλά και της εξυπηρέτησης του πολίτη, μιλώντας, παράλληλα, για το σημαντικό και ενισχυμένο ρόλο που διαδραματίζουν τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γρηγόρης Φασουλάκης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Επιχείρησης Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ