Με σβηστές τις μηχανές ο Μαραθώνας 2-0 τον Πήγασο

Petite Perle 300×250

Χωρίς να ενθουσιάσει ο Μαραθώνας στα Καλέσα κέρδισε 2-0 τον Πήγασο παίρνοντας ακόμα τρεις σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ομάδα του Κώστα φιλοξενίδη δεν ήταν καλή επιθετικά και η απουσία του Ρομπάκη φάνηκε χωρίς όμως να κοστίσει κάτι στην ομάδα των Καλεσών αφού ο Ρουμπάκης και ο Μάτσα έβαλαν τα γκολ και χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο 8' ο Δίπλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακριά παραλίγο να βάλει τρομερό γκολ με δυνατό σουτ αλλά ο Σκουραδάκης απομάκρυνε σε πλάγιο.

Από την εξέλιξη του πλαγίου ο Ρουμπάκης βρέθηκε κοντά στη περιοχή και με ένα σουτ κεραυνό έκανε το 1-0 για τον Μαραθώνα.

Στο 27' και πάλι ο Ρουμπάκης που ήταν από τους καλύτερους του πρώτου ημιχρόνου, πέρασε δύο παίκτες από τα πλάγια έκοψε τη μπάλα παράλληλα αλλά κανείς δεν βρέθηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 51' πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πήγασο. Ο Αγγέλης με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ναδαράκη στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 59' ωραία κυκλοφορία από τον Μαραθώνα, ο Σταματάκης ανέβηκε από την άμυνα, έπαιξε κάθετα στον Μάτσα που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 70' ο Κενδριστάκης σούταρε δυνατά αλλά ο Κασσωτάκης απομάκρυνε με ο ένα χέρι σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Μανιαδάκης, Λουμπάκης, Σαμαριτάκης, Μάτσα, Κουκσόφ (59' Ουζούνης), Μαυρομάτης (77' Ρογδάκης), Βιτσαξάκης (77' Βερτουδάκης), Δίπλας, Ρουμπάκης Δ. (87' Ρουμπάκης Β.)

Πήγασος: Σκουραδάκης, Κενδριστάκης, Κονιός, Μπουμπάκης(84' Καμπουράκης), Κυριακάκης, Κωνσταντόπουλος, Νοδαράκης, Μαρκουλάκης(67' Α. Κονιός), Κονταρτζής, Οικονομάκης, Αγγελης(80' Δουκιατζάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ