'Έχασε στα Καλέσα ο Μαραθώνας 1-2 απ' τον Ρούβα

Petite Perle 300×250

Εντός έδρας ήττα για τον Μαραθώνα την 9η αγωνιστική της Α2 στα Καλέσα από τον Ρούβα που ήταν καλός τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα και με ανατροπή από 1-0 το έκανε 1-2.

Ο Μαραθώνας ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο και μπήκε και μπροστά στο σκορ. Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του και έχασε πέναλτι στο δεύτερο μέρος του αγώνα και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης με λάθος του τερματοφύλακα του Κασσωτάκη.

Ο Ρούβας από την άλλη δεν είχε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά μετά το 70' ανέβασε την απόδοση του και πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη.

Στο 4' από κόρνερ του Ρομπάκη ο Κατσουλάκης πλάσαρε από την μικρή περιοχή, άουτ.

Στο 15' ο Ρομπάκης βρέθηκε μόνος του μετά από αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 61' από σουτ του Μαυρομάτη η μπάλα πήγε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρομπάκης αλλά τον νίκησε ο Ζερβός και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά από φάουλ του Γιαννακόπουλου ο Κασσωτάκης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τασούδης από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 77' οπό κόρνερ του Ξημεράκη ο Προκοπάκης με κεφαλιά έκανε το 1-2 κάνοντας την μεγάλη ανατροπή για τον ρούβα.

Συνθέσεις:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Κατσουλάκης, Μανιαδάκης (85' Βιτσαξάκης), Ουζούνης, Σαμαριτάκης, Μάτσα, Κουκσόφ (90' Τσελικία), Σταματάκης, Ρουμπάκης, Ρομπάκης, Βερτουδάκης (58' Μαυρομάτης)

ΡΟΥΒΑΣ: Ζερβός, Φουκάκης, Μαυρογιαννάκης, Προκοπάκης, Φάκος, Ιωάννου, Νικολάου (58' Νικάκης), Τασούδης (85' Μαστραχάς), Ξημεράκης ( Ξημέρης), Γιαννακόπουλος (77' Πρινιανάκης), Πρίφτης (93' Ξημέρης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ